“Είναι πραγματικά ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον εργαστήριο. Μακάρι να μπορούσαν να το παρακολουθήσουν όλοι οι γονείς. Οι ώρες στην αρχή μου ακούστηκαν πολλές, είναι όμως τόσο ενδιαφέρον & ευχάριστο που δεν κατάλαβα πότε τελείωσε”
Ε. Π. Μητέρα 3 παιδιών

“Έχω αποκομίσει πολύ ωραία ερεθίσματα και ως μαμά νιώθω τελείως διαφορετική. Ένιωσα περήφανη και πιο δημιουργική, έγινα μια άλλη μαμά που δεν φανταζόμουν ότι θα είμαι. Δεν γνώριζα το σεμινάριο, αλλά διαπίστωσα ότι αυτή η μέθοδος κάνει θαύματα και το βίωσα στη σχέση με τις κόρες μου”
Δ. Π. μητέρα 2 παιδιών

“Μοναδική εμπειρία, κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτά που ξέραμε, είχαμε δει και είχαμε ακούσει μέχρι τώρα. Δεν είμαι γονέας αλλά έμαθα πολλά σπουδαία πράγματα & προσπαθώ να μπαίνω περισσότερο στα παπούτσια των μικρών παιδιών”
Ι. Μ.

“Το εργαστήριο ήταν υπέροχο γιατί κατάλαβα πόσο λάθος ήταν αυτά που πίστευα σωστά και ότι χρειάζεται προσπάθεια για αλλαγή, πρώτα δική μου. Σε κάνει να καταλαβαίνεις πολλά πρώτα για τον εαυτό σου & μετά για το τι ζητάς από ένα παιδί. Δεν είμαι μητέρα, αλλά σίγουρα αυτή η μέθοδος είναι πολύ πιο αποτελεσματική από τις μεθόδους που χρησιμοποιούσα με τα παιδιά που δούλευα.”
Γ. Γ.

“Νιώθω πολύ όμορφα που τώρα γνωρίζω τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να λυθεί μια σύγκρουση στην οικογενειακή μου ζωή. Όπως επίσης και στις ζωές των φίλων μου στους οποίους θα συστήσω τη μέθοδο. Χρειάζεται οι γονείς να οπλιστούν με υπομονή και επιμονή για να μάθουν & να εφαρμόσουν τις τεχνικές, όμως αξίζει τον κόπο για στο τέλος θα βιώνουν στιγμές πραγματικής ευτυχίας, ηρεμίας & οικογενειακής γαλήνης.”

Γ.Μ.